Stagiu de pregatire cu Viorel Habian

From the Blog

Stagiu de pregatire cu Viorel Habian

În perioada 30 Septembrie 2016-2 Octombrie 2016, la Tîrgu Mureș s-a desfășurat un stagiu de pregătire a sportivilor clubului As CS Șoimii de Mureș condus de domnul antrenor Viorel Habian.

Stagiul a fost împărțit în 4 ședințe: prima desfășurată în 30 Septembrie de la orele 17:00 în care s-a observat nivelul sportivilor pentru a seta punctul de plecare cu fiecare în parte. Ce a fost foarte important e că au fost precizate cauzele greșelilor de tehnică nu doar soluționarea lor, sportivii înțelegând procesul și ușurându-le aplicarea.

În cea de-a doua ședință din dimineața zilei de 1 Octombrie s-au pus în practică soluțiile precizate de domnul Habian, în scurt timp văzându-se mari schimbări pozitive în evoluția fiecărui sportiv. Ședința a continuat timp de 3 ore în care fiecare sportiv a fost supravegheat în particular și ajutat să corecteze cele mai importante greșeli din tehnică.

Ședința a treia a fost dedicată studierii fiecărui sportiv în particular cu ajutorul filmărilor slow-motion examinând fiecare mișcare și explicându-se în parte fiecărui sportiv ce e corect și ce nu e corect în tehnică executată, apoi punctând cauzele greșelilor. Deși nu am făcut filmări la începutul cursului, în filmări s-au observat foarte multe îmbunătățiri, în același timp sportivii fiind foarte mulțumiți de această evoluție rapidă și fiind conștienți că urmează o perioadă de antrenament în care se vor aplică aceste schimbări în tehnică lor.

În ziua de 2 Octombrie, ultima ședința a cursului s-a desfășurat dimineață, ședință în care s-a făcut setarea echipamentelor, explicare pas cu pas a procesului de setare și observarea schimbărilor după setare. În finalul ședinței s-a mai discutat despre exercițiile fizice importante tirului cu arcul și consolidarea unei relații de mai lungă durată dintre clubul nostru și FRTA prin domnul antrenor Viorel Habian urmând în viitor să continuăm evoluția sportivilor prin stagii periodice pentru a crește nivelul de performanță.

Ca și concluzie, acest stadiu a fost un succes pentru clubul nostru, sportivii au fost foarte mulțumiți de ce s-a întâmplat, de tot ce s-a învățat și am observat o dorință crescută de a continua acest proces. Pe acesta cale mulțumim domnului antrenor Viorel Habian pentru ajutor și pentru tot efortul depus și așteptăm cu nerăbdare următorul stagiu.

Sex Cams