15 medalii in palmares de la Campionatul National de Field IFAA 2017

From the Blog

15 medalii in palmares de la Campionatul National de Field IFAA 2017

Cetatea Carolina din Alba Iulia a gazduit in weekendul din 26-27 August, Concursul National de Field IFAA organizat de Federatia Romana de Arc Traditional si Field. Aproximativ 80 de sportivi din toata tara au participat la aceasta competitie printre zidurile cetatii la cele 28 de tinte din prima zi si 14 in cea de-a doua zi. Concursul s-a desfasurat dupa regulile IFAA, la distante cuprinse intre 10 yarzi (9.1 metri) si 80 de yarzi (73 metri) in unghiuri diferite de pe zidurile cetatii.  CS Soimii de Mures a fost prezent cu 15 sportivi: Andrei Avram, Lucian Galit, Serban Rachita, Ioan Rotariu, Moldovan Marin, Nistea Horea, Bogdan Avram, Mihai Blaga Bianca, Jakab Robert, Tamas Levente, Kovacs Petra, Gherman Andrei, Baldean Tudor, Nita Andrei si cel mai nou membru al clubului Stoica Isabela.

Palmaresul Soimilor a crescut cu 7 medalii de aur (Andrei Avram, Ioan Rotariu, Avram Bogdan, Mihai Blaga Bianca, Baldean Tudor, Kovacs Petra si Nita Andrei), 5 medalii de argint (Ioan Rotariu, Rachita Serban, Gherman Andrei, Stoica Isabela si Andrei Avram) si 3 medalii de bronz (Serban Rachita, Jakab Robert si Tamas Levente).

Desi am avut parte de o vreme foarte buna, soarele si caldura fac mai dificila intrecerea atat in momentele in care tragi la tinta cu soarele in fata cat si cind parcurgi distantele dintre tinte cautand putina umbra care sa-ti incarce bateriile. Reintalnirea cu prietenii arcasi, povestile si sfaturile primite sau date mai departe fac aceste competitii sa fie o placere care acopera atat efortul fizic cat si eforturile financiare prin care treci de multe ori intr-un an.

In seara de 26 August s-a organizat un concurs bonus de noapte, la lumina reflectoarelor la distanta de 50 metri. Competitia a pus la incercare arcasii care desi obositi de traseul din timpul zilei au facut fata acestui maraton ce a durat peste 4 ore in urma carora Soimii de Mures s-au ales cu doua locuri 2 prin Andrei Avram si Ioan Rotariu si un loc 3 prin Serban Rachita.

Soimii de Mures a devenit unul dintre cele mai puternice cluburi din tara, unul dintre cele mai numeroase si din ce in ce mai prezent la competitiile nationale si pe podiumul acestora prin sportivi de valoare. Ca dupa orice competitie urmatorul pas este de a ne antrena pentru urmatoarea, in acest moment urmand Campionatul National Outdoor la inceputul lunii Septembrie unde vom fi prezenti cu doi sportivi.

 

Sex Cams