WIAC 2017 – IFAA World Indoor Archery Championship

From the Blog

WIAC 2017 – IFAA World Indoor Archery Championship

In perioada 29.03.2017 – 02.04.2017 Clubul Soimii de Mures a participat la Campionatul Mondial de tir cu arcul in sala, organizat de Federatia Romana de Arc Traditional si Field in colaborare cu IFAA (International Field Archery Association).

wiac0

Competitia a avut loc la Cheile Gradistei Resort in judetul Brasov. La aceasta competitie au participat peste 350 de arcasi din toata lumea. Competitia s-a desfasurat pe parcursul a trei zile competitionale. In prima zi s-a desfasurat proba de INDOOR 20 yarzi, unde arcasii au tras de la o distanta de 18m fie pe o singura tinta cu diametrul de 40cm fie pe o fata de tinta cu cinci cercuri, cu diametrul de 16cm. A doua zi competitionala a inclus proba de FLINT, unde arcasii au tras cate patru sageti pe runda de la 6 distante diferite, intre 6-27m. A treia zi competitionala s-a sfarsit cu o proba de INDOOR 20yarzi. Participarea Soimilor a fost numeroasa, avand 8 reprezentati ai clubului la acest campionat mondial. Arcasii care au reprezentat clubul Soimii de Mures s-au descurcat bine avand in vedere faptul ca niciunul nu a mai participat la o asemenea competitie pana acum, iar stresul si nervozitatea au fost la cote ridicate.

wiac1

Performante notabile au venit din partea a doi arcasi, Avram Bogdan, care a obtinut medalia de Argint si vicecampion mondial in categoria Cubs Male – Freestyle Unlimited si Horea Nistea, care la fel a obtinut medalia de Argint si vicecampion mondial in categoria Veterans Male – Bowhunter Unlimited. Restul Soimilor s-au clasat undeva in parte superioara a clasamentului la categoriile de arc la care au participat. Acest campionat a fost un impuls bine venit pentru dezvoltarea arcasilor clubului, care au tras anumite concluzii dupa participare, concluzii care urmeaza a fi implementate fie pe partea tehnica, fie pe partea mentala.

wiac2

Dorim sa multumim pe aceasta cale sponsorilor nostri care ne-au ajutat sa participam la acest Campionat Mondial: REEA, FARMACORDIS, BB IMAGE si BAYER.

Sex Cams