5 motive pentru care ar trebui să învețe copiii tirul cu arcul

From the Blog

5 motive pentru care ar trebui să învețe copiii tirul cu arcul

Influența filmelor Hunger Games, Brave Disney, Hawkeye din The Avengers, a Jocurilor Olimpice, au adus un mare interes tinerilor din toată lumea pentru tirul cu arcul.

5 motive pentru care ar trebui să învețe copiii tirul cu arcul:

1. Dobândesc abilități valoroase – sportivitate, aptitudini fizice, fairplay, concurență, sunt doar câteva dintre aptitudinile pe care le învață. Echipamentul este configurat pentru capacitatea și nivelul copilului, fără a fi nevoit să înceapă cu un echipament destinat celor cu mai multă experientă. Astfel va trece prin fiecare pas important pentru a ajunge la rezultate mai bune și un nivel mai înalt.

2. Conduită & sportivitate – cu ajutorul Șoimilor veți învață mai mult decât un sport, veți învață sportivitate și aptitudinile de conducere.

3. Autoîmplinire – mulți copii nu se acomodează bine cu sporturile de echipă, dar sporturile individuale le dau un loc unde să strălucească. Fiind capabil de a tragă cu arcul și săgeata să-și găsească locul fix în tintă oferindu-i copilului un mare sentiment de realizare cu un lucru făcut de ei însuși. Și cu o multitudine de concursuri în întreagă tară, copiii care iubesc să concureze vor avea o sansă de a face acest lucru la nivel de performantă.

4. Cluburi de tir cu arcul – în toată țara, cluburile de tir cu arcul fac mai ușoară practicarea acestui sport atât indoor(în sală) cât și outdoor(în aer liber) într-un mediu sigur pentru învățare și antrenament. Multe cluburi oferă echipament, instructaj și pune în contact copiii care practică același sport.

5. Distractiv și simplu! Tirul cu arcul nu este un sport agresiv, așa că se adresează și acelor copii care nu au o condiție fizică foarte bună. Este un sport relaxant, nu există o presiune că cea întâlnită în sporturile de echipă. Există multe căi de a se bucură de acest sport pe cont propriu sau în competiții. Ești în aer liber, în natură și te bucuri de un sport vechi și nobil!

Respectă regulile de sigurantă! sunt reguli foarte importante – deși e un sport distractiv, tirul cu arcul poate fi extrem de periculos, așa că vă rugăm să urmați aceste reguli de sigurantă:

  • Niciodată nu îndreptă un arc cu săgeată spre cineva – arcul se îndreaptă doar spre tintă;
  • Nu umbla cu săgetile îndreptate în sus – utilizați două mâini pentru a le transporta cu vârfurile îndreptate în jos, spre pămant;
  • Nu recupera săgețile pană când nu au terminat toți arcașii tragerea – asigură-te că toată lumea a terminat și arcurile sunt în suporturi – fi atent la ce se întâmplă în jurul tău.
Sex Cams